Priser

Priser pr 1. maj 2021


Verden bliver nu engang lidt mere kompliceret hver dag. Og det gør vores lille verden også. Vi har nye "produkter", som tager forskellig tid. Vi bruger nyt avanceret udstyr, hvoraf noget af det koster rigtigt mange penge. Desuden er omkostningerne steget voldsomt sidste år, på grund af Corona. Det er en lille virus, men den er dyr! Derfor har vi været nødt til at hæve alle priser lidt, men vi satser hårdt, og holder det på 20kr ekstra på stort set alle ydelser. Det dækker langtfra de øgede omkostninger, men vi vil kæmpe for at holde prisen der. 


Hannes behandlinger


Zoneterapi

500,-

Kraniosakral terapi

500,-

Børn u/15

390,-

Massage (30min)

340,-

Zoneterapi & massage (kombi, 60 min)

550,-Carstens behandlinger


Kort behandling (30 min)

340,-

Lang behandling (45 min)

500,-

Børn u/15

340,-

Enhver behandling hos Carsten, kan indeholde kombinationer af klassisk kinesisk akupunktur, øre-akupunktur, laser-terapi med Gigalaser eller Astar klasse 4 laser, shockwave samt microlight – alt aftales efter grundig vurdering, og selvfølgelig dine ønsker og behov..! På en kort tid kan der arbejdes med et til to områder. Hvis der er flere eller store områder, er det nødvendigt med en lang tid.


Hvis du er ny kunde, og hvis du evt. har nogle lidt komplekse problemer, så vælg evt. enten akupunktur eller zoneterapi ved første behandling. Så kommer vi nemlig hele vejen rundt om situationen, og får et fuldt overblik over din tilstand.


Vi har mange muligheder for at lave en god strategi, og jo mere vi ved om dig og dit problem, desto større chancer har vi for at ramme lige præcis hvad du har brug for.

De fleste kommer her på grund af at de har smerter, af den ene eller anden art. Vi kan (næsten) altid få smerterne til at gå væk, men vi vil også behandle den underliggende årsag, hvis det er muligt!

Tilskud til behandling!


Hanne er RAB godkendt i både kraniosakral terapi og zoneterapi, og Carsten er godkendt i akupunktur. 

····

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til zoneterapi og akupunktur, og vi sørger for indsendelse til Danmark, så du får dit tilskud.

····

De fleste sundhedsforsikringer dækker et antal behandlinger med 100% tilskud. I nogle tilfælde betyder det, at du kan gennemføre din behandling, helt uden selv at betale noget, fordi vi afregner direkte med forsikringsselskabet. I andre tilfælde skal du selv lægge pengene ud, og kan så sende dine fakturaer til forsikringsselskabet, der refunderer dem til dig.

Åbningstider


Mandag til onsdag 9.00 til 17.00

Torsdag 9.00 til 19.00

Fredag 9.00 til 16.00


Ring altid i forvejen, og få en aftale, hvis du vil besøge os.

Der kan være tidspunkter indenfor ovennævnte perioder, hvor vi ikke er i huset. Måske har vi aftale ude i byen hos en firmakunde, er til et møde, på kursus, eller noget andet vigtigt.Adresse

Hjorthedevej 32

8850 BjerringbroTlf 8646 8648

Fast telefon tid 9.00-10.00


Email: info@ny-balance.dk

Kontakt os