Klinikken

Der er så dejligt på landet


Vi bor på en gård i landsbyen Hjorthede, tæt på Bjerringbro. Ca halvdelen af stuehuset er indrettet til en super moderne klinik, hvor vi arbejder i 4 forskellige behandler-rum, som er udrustede med det nyeste og mest avancerede udstyr indenfor behandling, og topmoderne elektriske brikse.

Vi synes der er meget fredeligt i Hjorthede. Ikke meget trafiklarm, og man hører meget sjældent udrykningskørtetøjer, høj musik eller andet forstyrrende - og så har vi 1.200m2 gratis parkering! Vi har aldrig hørt om nogen, der ikke kunne finde en plads :-)

Sådan ser her ud


Vi har leget lidt med panorama billeder. Ja, man kan jo ikke være god til alt :-)

Løst & Fast


CORONA forholdsregler i klinikken

Vi beder meget kraftigt om, at man ikke kommer i klinikken, hvis man føler sig syg.
Der står håndsprit overalt, brug det endelig!

Hvis du gerne vil have et mundbind på under behandlingen, så har vi altid masser på lager. Vi bruger selv et dansk fremstillet (det kommer såmænd fra Randers), og det er en noget bedre kvalitet end de allerbilligste man ellers kan købe.

For at der ikke skal være for mange mennesker for tæt på hinanden, har vi indrettet to rum, hvor man kan vente. Men vi laver også ekstra pauser til grundig afspritning af overflader, og så vi undgår at der er for mange tilstede.

Vi bruger selv mundbind hele dagen, og masser af sprit. Og så bliver vi testet så tit som det nu er relevant. Udenfor åbningstiden er vi meget isolerede.
Myndighedernes krav, for at vi må åbne, er at besøgende skal have en negativ test. Det er ligemeget om det er den ene eller den anden type af test :-)

Kontakt os